Restnoteringar

art nr 45 Plockgafflar – Beräknas vara hos oss v.2 för leverans

art nr 56 Köksverktyg – Beräknas vara hos oss v.2 för leverans

art nr 75 Badhandduk Grå – Beräknas vara hos oss v.2 för leverans

art nr 86 Stort Badhandduk – Beräknas vara hos oss v.2 för leverans

Nu är de flesta restnoterade varor packade och på väg ut till er.

Tyvärr har några varor blivit så försenade att vi inte hinner få in dem till oss före jul, de kommer först v2 i januari. Vi beklagar verkligen detta och vi har gjort allt vi kunnat för att skynda på leveranserna, vi lyckades med de flesta varorna, men inte med dessa.

Det gäller: artikel 45 plockgafflar, artikel 56 köksredskap, artikel 75 badhanddukar grå, artikel 86 stort badlakan.

När vi skickar varorna i januari kommer de med egen faktura, så det påverkar inte de fakturor ni redan har fått, de ska betalas till sitt förfallodatum för de innehåller bara de varor ni redan har fått.

Meddela gärna era kunder att varorna kommer sent.
KLICKA HÄR för ett brev ni kan skriva ut och ta med er där vi förklarar varför varorna är sena.

Om ni fortfarande vill ha dessa varor behöver ni inte göra något, vi skickar dem automatiskt till er när de har kommit till oss i januari. Om ni inte längre vill ha dem hör ni bara av er till oss via mail eller telefon, så tar vi bort dem från er beställning utan att det påverkar er premie eller förtjänst.

 

Information om Premier finner ni här

Lägg din order

För att lägga din order behöver du logga in. Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in