Orderläggningen för säsongen 2021 är stängd - vi tackar alla våra fantastiska kunder för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2022! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

Längre leveranstider än vanligt kan förekomma

På grund av det transportkaos och den halvledarbrist, som bägge uppstått i spåren av pandemin, kan längre leveranstider än vanligt förekomma. Det gäller både leverans av varor och premier. Vi arbetar allt vad vi kan för att minimera risken för förseningar men kan inte utesluta att längre leveranstider kan förekomma. Enstaka varor/premier kan ersättas av likvärdig produkt för att möjliggöra snabbare leverans. Vi tackar för visad förståelse.

 

 

 

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in