Premie Stjärna H - Playstation 5 - Leverans tidigast under kvartal 1 2021.

Den 19 november släpptes Playstation 5 i Sverige. Vi har under säsongen haft löpande kontakt med våra leverantörer för att få information om när vi kan få Playstation 5-konsoler levererade. Fram till lansering har de inte kunnat ge oss någon information mer än att det kommer råda stor brist på konsoler och att de vet mer när lanseringen skett.

De besked vi får från våra leverantörer nu när den är lanserad är att de kommer tidigast att kunna leverera konsoler till oss under första kvartalet 2021. Vi arbetar givetvis vidare för att få fram konsoler så snart som möjligt men det här är information vi får just nu.

Vi förstår att många hade sett fram emot att få konsolen till jul, vi jobbar vidare på det och kommer att uppdatera hemsidan löpande när vi får ny information. Men med den information vi har för tillfället så ser det inte ut som om vi kommer klara att leverera till jul, tyvärr.

För dig som valt Playstation 5 som premie

Vi håller på att undersöka om vi möjligtvis kan få fram Playstation 5 Digital Edition (som jämfört med Playstation 5 saknar 4K Ultra HD Blu-ray). Vi vet inte om vi kan få tillgång till den snabbare men om vi kan det så vill vi veta om det är ett alternativ för dig som valt Playstation 5 som premie. Eftersom Playstation 5 Digital Edition är billigare än Playstation 5 så kan du om du väljer den få med antingen en extra DualSense-handkontroll eller ett spel (välj mellan FIFA21 eller Sackboy: A Big Adventure).

Tillgången ser just nu bättre ut på det andra stora konsolsläppet XBOX Series X, där vi ser ut att kunna börja leverera nu under december. För dig som stod och valde mellan den konsolen och Playstation 5 så vill vi informera om det om du önskar byta för att få din nya konsol snabbare.

Om Playstation 5 Digital Edition (med extra handkontroll eller ett spel) eller XBOX Series X är ett alternativ för dig om vi kan leverera den snabbare än vanliga Playstation 5 så ber vi dig att du kontaktar Säljservice på info@pandaforsaljningen.se (glöm inte att skriva ditt säljarnummer eller ordernummer) eller ringa 054 - 10 00 07. Du kan även kontakta Säljservice om du exempelvis vill byta till en annan premie helt och hållet.

För att summera valen med den information vi har nu:

  1. Gör ingenting. Du behåller ditt nuvarande premieval, Playstation 5. Tidigast leverans under första kvartalet 2021.
  2. Byt till Playstation 5 Digital Edition + extra DualSense-handkontroll. Leveranstid för tillfället osäker. (Om vi kan leverera ordinarie Playstation 5 snabbare så får du den)
  3. Byt till Playstation 5 Digital Edition + ett spel (FIFA21 eller Sackboy: A Big Adventure). Leveranstid för tillfället osäker. (Om vi kan leverera ordinarie Playstation 5 snabbare så får du den)
  4. Byt till XBOX Series X. Vi kan som det ser ut nu börja leverera ut dessa konsoler under december. (Om vi kan leverera ordinarie Playstation 5 snabbare så får du den)
  5. Byt till annan premie/premier eller ta ut din förtjänst i pengar.

Vi beklagar de här tråkiga nyheterna, vi arbetar vidare på leveranstiderna och hoppas kunna komma tillbaka med positiva besked längre fram.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in