Orderläggningen för säsongen 2021 är stängd - vi tackar alla våra fantastiska kunder för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2022! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

40. Anti-luktpåsar 2 st

Pris 119:-
Ditt WWF bidrag 10:-

Dessa anti-luktpåsar är riktiga luftrenare som både absorberar fukt och dålig lukt. Påsarna i sig är helt doftfria och innehåller inga kemikalier utan enbart rent bambukol. De fungerar lika bra att lägga i skorna som i kylskåpet för att ta bort dålig lukt. Påsarnas effekt håller i upp till 2 år om du lägger dem i direkt solljus en gång i månaden för att rensa kolens porer med UV-ljus. Efter förbrukningstiden kan man med gott samvete sprida ut kolen i trädgården för en näringsrikare jord åt växterna. En del av vår populära Tass Collection-serie.

2 st påsar x 75 g. Mått: 15 x 8 cm.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in