Orderläggningen för säsongen 2021 är stängd - vi tackar alla våra fantastiska kunder för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2022! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

16. Chokladsmältare

Pris 99:-
Ditt WWF bidrag 10:-

Slipp kladd och chokladstänk! Med denna smarta lilla kanna i LFGB-silikon kan du enkelt smälta choklad antingen i vattenbad eller mikro. När chokladen är uppvärmd så är det bara att ta av locket och hälla direkt över glassen eller ner i pralinformen. Tack vare locket så håller man vattenångan borta från att förstöra chokladen. Kannan går även utmärkt att använda till att värma upp annat i, såsom såser eller för att smälta smör.

Mått: 6,9 x 5,3 x 9 cm.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in