32. Mobilset 2 delar

Pris 129:-
Ditt WWF bidrag 10:-

Roligt mobilset i två delar. En praktisk liten högtalare som enkelt får plats i väskan och som ger ett bra förstärkt ljud helt utan elektricitet. Placera bara din mobil i skåran upptill och din favoritlåt strömmar ut genom det välvda hålet på sidan. Perfekt på utflykten eller var man än är! Passar de flesta moderna smartphones.

Den andra delen är en multifunktionell mobilhållare som passar utmärkt för att hänga upp mobilen på laddaren vid laddning. Hållaren kan också användas som upphängare i bilen, på cykeln eller vid skrivbordet. De praktiska böjbara armarna och benen kan enkelt vikas så de passar de allra flesta mobiler.

Mått högtalare: ca 9 x 6 cm.
Mått mobilhållare: ca 20,5 x 15 cm

Lägg din order

Har du sålt klart och vill lägga dina order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in