62. Samlartomte 2020

Pris 129:-
Ditt WWF bidrag 10:-

Tomten i vår populära samlarserie har detta år skapats av Martha Leonhardt. Med passion för folkliga sagor, kultur och läsning så har hon skapat denna underbara tomte som tar sig tiden att läsa ett kapitel eller två för skogens små djur.

Mått: 10,5 x 8,5 cm.

 

Martha Leonhardt: "Jag bor i Malmö med min man och vår dotter på snart tre år. Till vardags illustrerar jag böcker i tusch och akvarell och jobbar nu med min tjugoförsta bok. Under min barndom satt jag alltid och ritade, läste eller dagdrömde. Somrarna tillbringade vi i Blekinge där en stor kärlek till skogen växte fram. Nu när jag har arbetat i nio år som illustratör och konstnär finns skogens mystik och varelser fortfarande med som en central del i mina motiv. Årets Samlartomte har jag gjort utifrån idén om en gammeldags gårdstomte i grå vadmalskläder, som är nära vän med skogens djur."


Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in