Orderläggningen för säsongen 2021 är stängd - vi tackar alla våra fantastiska kunder för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2022! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

60. Set med 2 st eter.oljor - Apelsin och pepparmynta

Pris 149:-
Ditt WWF bidrag 12:-

Eteriska oljor har många användningsområden och kan med fördel användas i matlagning, hudvård eller som luftrenare. Två underbara oljor från Crearome som inspirerar lite extra inför julstöket. Pepparmyntsoljan är en given ingrediens i bland annat mintkyssar. Med apelsinoljan kan du prova på att göra alldeles egna romerska bågar, andra chokladpraliner eller varför inte en frisk apelsinglass där du låter den härliga aromatiska smaken komma fram. Använd fantasin och njut!

10 ml Apelsinolja, 10 ml Pepparmyntsolja.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in