Orderläggningen för säsongen 2021 är stängd - vi tackar alla våra fantastiska kunder för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2022! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

68. Soldriven LED-ficklampa

Pris 199:-
Ditt WWF bidrag 8:-

Räddaren i nöden när strömmen går! Smidig LED-ficklampa med solcells- och dynamouppladdning (vev). En dryg minuts vevande eller 30 minuters solcellsuppladdning ger ca 10 minuters användning. Batteriet är fulladdat efter ca 10 timmar i solen vilket ger upp till 2 timmars brinntid. De tre LED-lamporna lyser med en ljusstyrka på 10 000 mcd. Karbinhakeförsedd så att du lätt kan fästa ficklampan på exempelvis ryggsäcken.

Mått: 12,4 x 4,5 x 3,2 cm.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in