Orderläggningen för säsongen 2022 är stängd - vi tackar alla fantastiska Pandasäljare för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2023! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

41. Spritsset

Pris 149:-
Ditt WWF bidrag 12:-

Spritsa, pynta och dekorera med detta proffsiga spritsset. De rejäla påsarna i silikon går att använda om och om igen. Med de medföljande tyllarna kan du skapa många olika mönster. Dina cupkakes, tårtor och kakor kommer att se konditorbakade ut på nolltid. Med två spritspåsar till hands kan du lätt byta mellan olika fyllningar eller låta eventuell barnhjälp i köket få sin egen spritspåse. Med hjälp av adaptern kan du enkelt byta tyll utan att tömma spritspåsen. I setet ingår 2 spritspåsar, 2 adapters och 5 tyllar.
Tyllar som ingår i setet: rund tyll, öppen stjärntyll, stängd stjärntyll,
eclairtyll, kronbladstyll. Mått på tyllöppningar: 0,9 - 2 cm.
Mått påse: 34 x 21 cm.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in