Orderläggningen för säsongen 2021 är stängd - vi tackar alla våra fantastiska kunder för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2022! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

45. Torkbollar 3 st

Pris 129:-
Ditt WWF bidrag 10:-

Genom att lägga in dessa 3 bollar tillsammans med din tvätt i torktumlaren så minskar du torktiden och spar på så sätt energi i ditt hem. Bollarna gör så att din tvätt separeras och lyfts samtidigt som din tvätt blir mjukare och minimerar statisk elektricitet. Allt detta utan att du behöver använda sköljmedel eller andra mjukgörande produkter som förstör fibrerna i dina textiler. En del av vår populära Tass Collection-serie.

Material: 100% mulesingfri ull.
Mått: 7 cm i diameter.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in