Orderläggningen för säsongen 2022 är stängd - vi tackar alla fantastiska Pandasäljare för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2023! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

28. Vegomat - från gryta till gratäng

Pris 189:-
Ditt WWF bidrag 15:-

Vego passar lika bra till vardag som helg och är så mycket mer än bara bönor och sallad. I denna bok bjuder receptkreatören och matfotografen Madeleine Landley bland annat på vegetariska varianter av vardagsklassiker som pytt i panna, fredagens kryddiga tacos, saftiga burgare mm. Boken innehåller ett femtiotal smakrika recept som är tydligt indelade i kategorierna ovo-vegetariskt, lakto-vegetariskt och veganskt.
Mått: 170 x 240 x 12,5 mm. Färg. Inbunden.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in