Orderläggningen för säsongen 2021 är stängd - vi tackar alla våra fantastiska kunder för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2022! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

57. Vetebälte

Pris 199:-
Ditt WWF bidrag 10:-

Smart vetebälte som kan sättas fast där det gör mest nytta. Bältet är anpassat för att enkelt kunna vira runt en ömmande kroppsdel för att lindra smärta och värk, utan att du själv behöver hålla i bältet. Perfekt när du sitter framför datorn, i soffan eller ligger i sängen. Värm i mikron, vira runt, knyt och njut av att ha händerna fria. Vetebältet kan med fördel användas både för att värma eller kyla. En del av vår populära Tass Collection-serie.

Mått: 69 x 19 cm + band 60 x 4 cm.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in