*B. Oculus Quest VR

Njut av en fängslande VR-upplevelse med Oculus Quest 2 VR portabelt headset. Tack vare dess kraftfulla processor och lagring på 64 GB behöver du ingen dator eller några trasslande sladdar för att ansluta ditt headset. Quest 2 erbjuder en upplösning på 1832 x 1920 på varje öga, vilket säkerställer en otrolig VR-kvalitet.

Omge dig med ljud
Oculus menar allvar när det gäller komfort, och detsamma gäller spelljudet. Headsetet har inbyggda högtalare med filmiskt 3D-positionsljud som gör att du kan höra ljudet från alla riktningar.

Färgsprakande
Oculus Quest 2 har innovativa linser som gör att färgerna sprakar. Ge din spelupplevelse livfull och detaljrik kulör med ett brett synfält. Den kristallklara bildkvaliteten och upplösningen på 1832 x 1920 pixlar för varje öga förhöjer din spelupplevelse.

Nya och gamla världar
Använd Oculus intuitiva pekkontroller för att navigera nya och gamla världar. Tack vare den inre sensorn kan headsetet översätta vilken rörelse som helst till den digitala rymden. Vill du inte använda kontrollerna har Quest 2 även kontrollfri handspårning.

Oculus-appen
Använd Oculus-appen och upptäck de senaste VR-spelen, appar och annat även när du inte befinner dig i den virtuella verkligheten. Den hjälper dig att konfigurera och anpassa din enhet snabbt och enkelt.

Oculus Link-stöd
Anslut Quest 2 portabelt headset till din dator via en USB-C-kabel och njut av alla dina VR-spel.

Enkel installation
Du behöver bara öppna din smartphone-app och sätta ingång installationen för att kunna fördjupa dig i virtuella miljöer. Oculus-appen, tillsammans med Oculus Passthrough och Guardian gör installationen enklare än någonsin.

Fakta

  • Märke: Oculus
  • Modell: Quest 2
  • Bildskärmsupplösning: 1832x1920-upplösning för varje öga

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in