Orderläggningen för säsongen 2022 är stängd - vi tackar alla fantastiska Pandasäljare för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2023! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

Om Pandaförsäljningen AB

Sedan starten 1983 säljer barn och ungdomar i hela landet produkter till förmån för WWF, försäljningen äger rum varje år från skolstart fram till jul.
Produkterna som säljs är bruksföremål för hem och fritid. De framställs enbart för Pandaförsäljningen AB/Semic och kan inte köpas någon annanstans.

Varorna håller hög kvalitet och sortimentet är valt i dialog med WWF så att miljöhänsyn iakttas.
Pandaförsäljningen AB ansvarar för försäljningskedjan fram till säljaren; från framtagning av varor och försäljningsmaterial till marknadsföring och distribution.

Pandaförsäljningen AB, 556369-7720, är ett fristående bolag som har ett företagssamarbete med Världsnaturfonden WWF.

För varje vara som säljs går ett belopp oavkortat till WWFs arbete för att rädda utrotningshotade djur och naturområden. Beloppet står tydligt angivet i katalogen bredvid varje vara.
Pandaförsäljningen AB summerar efter varje försäljningskampanj hur stort det totala insamlade beloppet blir och överlämnar med hjälp av ett par pandasäljare detta belopp till Världsnaturfonden WWF.

Pandasäljarna har i 40 år hjälpt Världsnaturfonden WWF och möjliggjort en lång rad akuta 
och angelägna naturvårdsinsatser på olika håll i världen.


Sedan starten 1983 har pandasäljarna tillsammans lyckats samla ihop över 139 miljoner kronor till WWFs arbete!

Läs mer om samarbetet med Världsnaturfonden WWF

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in