8J. XBOX Series S

Spela med de bästa på moderna och kompakta Xbox Series S spelkonsol. Xbox Velocity Architecture med 4 teraflops grafisk processorkraft och 10 GB grafiskt minne ser till att du kan njuta av alla de senaste spelen i upp till 120 FPS, medan 3D Spatial Audio med Dolby 5.1 erbjuder högsta ljudkvalitet. Tusentals spel är tillgängliga tack vare bakåtkompatibilitet som går tillbaka till den ursprungliga Xbox:en.

Prestanda
Finessrika Xbox Velocity Architecture ger utmärkt detaljrikedom när du spelar i 1440p. Njut av upp till 120 FPS och glöm tappade frames, screen tearing och andra störningar.

Ljud
3D Spatial Audio-tekniken använder Dolby Digital 5.1-ljudutgång med Atmos-förbättring för maximal upplevelse av de digitala världarna och perfekt representation av film och ljud.

Xbox One-kompatibilitet
Dina nuvarande Xbox One-tillbehör, kontroller och prylar är helt kompatibla med nya Xbox Series S - bara koppla in dem och spela.

Spelbibliotek
Xbox Series S har en rad Xbox Series S-förbättrade titlar optimerade för att dra nytta av dess överlägsna prestanda. Du kan även spela tusentals Xbox One, Xbox 360 och Original Xbox-spel med förbättrad kvalitet.

Kontroll
Den trådlösa kontrollen använder strömlinjeformad och ergonomisk form med strukturerad yta för att säkerställa fast grepp, lång trådlös räckvidd och är perfekt för att fånga och dela innehåll.

Lagring
Hårddisken på 512 GB gör att du kan lagra massor av avancerade spel - du behöver inte avinstallera dina favoriter för att göra utrymme för nya. Du kan också även till Seagate Storage Expansion Card för extra 1 TB lagring utan att kompromissa med prestandan.

Förpackningen innehåller:
- Xbox Series S-konsol
- Trådlös Xbox handkontroll
- Ultrasnabb HDMI-kabel

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar här på beställningssedeln du fått hemskickad. Du kan även söka fram ditt säljarnummer. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in