När du ska börja sälja

Hur gör jag för att bli pandasäljare?
Har du fått hem ett säljmaterial kan du börja sälja på en gång, ta med dig katalogen, din kundlista och en penna och kör igång. Har du inte fått hem något säljmaterial anmäler du dig till oss och talar om ditt namn, adress, födelseår mm. Du kan göra detta via vårt anmälningsformulär här på hemsidan. Eller så kontaktar du oss via mail, telefon eller skickar brev

Hur gammal måste jag vara för att få sälja pandasaker?
Vi har inga åldersgränser vare sig neråt eller uppåt. Det är upp till säljaren och hans/hennes föräldrar att avgöra när de tycker att man kan sälja. De flesta pandasäljarna är ca 6 - 12 år gamla. Beställningen måste dock godkännas av myndig person, t.ex. en förälder.

Förbinder jag mig att sälja om jag skickar efter säljmaterial?
Nej, du förbinder dig inte till någonting. När du beställer ett säljmaterial skickar vi dig ett kuvert med allt du behöver för att gå ut och sälja pandasaker. Är det så att du ångrar dig och inte vill sälja, är det bara att du lämnar materialet till återvinning.

 


Hur tjänar djuren och WWF på att jag säljer p
andasaker?
För varje vara du säljer ger vi ett bidrag till Världsnaturfonden WWF. Hur mycket som vi ger till WWF för varje produkt som beställs står angivet i katalogen för respektive produkt. Varje år efter försäljningssäsongens slut räknar vi på Pandaförsäljningen ihop hur många varor ni pandasäljare har sålt och det totala beloppet som skall gå till WWF. Efter att vi fått fram den summan kontaktar vi ett par av våra pandasäljare som får följa med oss till Stockholm och lämna över pengarna till WWF.

Det blir flera miljoner i bidrag varje år! 2022 blev bidraget drygt 6,1 miljoner!


Måste jag anmäla mig varje år för att få en pandakatalog?

Nej det måste du inte. Om du sålde pandasaker förra året skickar vi dig en katalog i år igen. Om du inte vill sälja igen är det bara att du lämnar materialet till återvinning. 
 
Måste jag sälja för en viss summa?
Du måste sälja för minst 299 kronor. 

Måste jag sluta sälja när jag har sålt upp till högsta premien?
Nej, du behöver inte sluta sälja! Om du har kommit upp så du kan välja högsta premien får du ju fortsätta att sälja och välja fler premier för din förtjänst. Du får ALLTID välja premier för förtjänsten av allt du har sålt för. Du får poäng ända upp till 21 000 kr i försäljning. 
 
Kostar det mig någonting att bli pandasäljare?
Nej, det kostar ingenting att sälja pandasaker och vi på Pandaförsäljningen betalar fraktkostnader för pandasakerna när de ska skickas till dig. 

Hur lång tid tar det innan jag får pandasakerna efter att jag skickat in min beställning?
Det beror lite på när du skickar in beställningen. Vi har som mål att du ska ha dina pandavaror efter ca 2-4 veckor. Tidigt inskickad order kan ha kortare/längre leveranstid, vi börjar leverera pandavaror i mitten av oktober. 

Kan vi vara två stycken som säljer tillsammans?
Ja, visst kan ni vara två stycken som säljer tillsammans. När ni sedan skall beställa premie får ni välja premier för det värde ni tillsammans har sålt för.
Vill ni t.ex. välja två likadana premier behöver ni ha sålt så ni har tillräckligt med poäng för att beställa den premien två gånger.
Vill ni ha en varsin kundlista och katalog kan ni beställa det här eller kontakta oss så skickar vi det till er!

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar här på beställningssedeln du fått hemskickad. Du kan även söka fram ditt säljarnummer. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in