<string>(

När du ska börja sälja.

  • Ta med KATALOG, KUNDLISTA och penna. Om det är första gången du säljer, börja med någon du känner; t.ex. mamma och pappa, släktingar eller kompisars föräldrar.
  • Fyll i kundlistan med kundens namn och adress och vilka varor de beställer. Om du även fyller i din WEBKUNDLISTA ser du hur mycket du har sålt för totalt och kan skriva ut KUNDLAPPAR som visar beställda varor och hur mycket varje kund ska betala.
  • Tänk på att försäljningen är en hobby, diskutera tillsammans hemma hur mycket tid ni tycker att det är lämpligt att lägga ner innan du startar försäljningen. Och glöm inte att fråga dina föräldrar om det är OK att du säljer.
  • Försök att sälja under eftermiddagar, tidiga kvällar och helger, du bör inte vara ute och sälja efter kl 20. Även om du säljer tidigare än kl 20 kan det ha hunnit bli mörkt - använd reflex!
  • Det är viktigt att försäljningen sker på ett tryggt och stimulerande sätt, t.ex. att dina föräldrar vet var du ska gå och sälja, att ni gör upp en tid du ska vara hemma, kanske ta med en mobiltelefon ifall du behöver hjälp med något. Sälj gärna tillsammans med någon kompis, syskon - eller kanske med mamma eller pappa?

 

 

 

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar här på beställningssedeln du fått hemskickad. Du kan även söka fram ditt säljarnummer. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in