Orderläggningen för säsongen 2022 är stängd - vi tackar alla fantastiska Pandasäljare för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2023! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

16. Badhandduk grå

Pris 299:-
Ditt WWF bidrag 24:-

En skön badhandduk tillverkad av ekologiskt odlad bomull, vävd i en tjock härlig frotté i två grå nyanser.
Mått: 70 x 130 cm.

Genom att välja ekologiskt odlad bomull i dina kläder och textilier så får du en produkt som är producerad genom hållbara jordbruksmetoder. Alla våra frottétextilier är certifierade enligt GOTS (Global Organic Textile Standard). GOTS fastställer kriterier för tillverkningen som innebär krav på naturliga fibrer som ska vara ekologiskt odlade och certifierade enligt EU-direktiv samt kontrollerade under hela produktionskedjan. Allt för att säkerställa att hänsyn tas till miljön i varje steg.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in