Orderläggningen för säsongen 2023 är stängd - vi tackar alla fantastiska Pandasäljare för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2024! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

Väntar du på ditt paket? Vi arbetar hårt för att alla ska få sina paket med varor så snart som möjligt. Alla pandabeställningar kommer ha skickats från oss senast tisdag 12 december.

24. Disktrasehållare

Pris 129:-
Ditt WWF bidrag 10:-

Med praktiska sugkoppar kan du enkelt hänga disktrasehållaren överallt i ditt kök, tvättstugan eller badrummet. Trasan torkar snabbt och hygieniskt och håller sig därmed fräsch så du kan använda den längre. Fungerar lika bra på insidan av diskhon som på kaklet ovanför. Tillverkad i rostfritt stål.

Mått: 21 x 7 cm.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar här på beställningssedeln du fått hemskickad. Du kan även söka fram ditt säljarnummer. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in