Orderläggningen för säsongen 2022 är stängd - vi tackar alla fantastiska Pandasäljare för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2023! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

*H. XBOX Series X

Den mest kraftfulla konsolen någonsin! Grafikprocessor med 12 teraflops, spela med 4K och redo för 8K, upp till 120 fps. 1 TB SSD för lagring och bakåtkompatibel med tidigare Xbox-spel. Den nya generationens TV-spel är här!

DEN MEST KRAFTFULLA KONSOLEN NÅGONSIN

Xbox Series X är Microsofts mest kraftfulla konsol någonsin, driven av vår specialdesignade processor som utnyttjar AMD:s senaste Zen 2- och RDNA 2-arkitekturer.

Det nya systemet på ett chip (SOC) har byggts upp från grunden för hastighet och prestanda, med 12 teraflops processorkraft och med kompatibilitet för fyra generationer av spel i åtanke.

SPELA MER, VÄNTA MINDRE

Spelare kommer att få mer speltid och mindre väntetid, eftersom laddningstiderna kommer att minskas kraftigt tack vare processorkraften hos Xbox Series X. Quick Resume är ny funktion, driven av de tekniska möjligheterna och den innovativa Xbox Velocity Architecture i Xbox Series X, som gör det möjligt för spelare att sömlöst växla mellan flera titlar och omedelbart fortsätta från där du senast slutade.

SPELEN BLIR ÄNNU BÄTTRE

Tack vare revolutionerande nya Xbox Velocity Architecture kommer tusentals spel på Xbox One, inklusive Xbox 360-spel och Xbox-originalspel, att genomgå prestandaförbättringar som bättrade start- och laddningstider, stabilare bildfrekvenser, högre upplösning och förbättrad kvalitet med Xbox Series X.

OPTIMERAT FÖR XBOX SERIES X

Spel som skapats med utvecklingspaketet för Xbox Series X är utformade att dra nytta av Xbox Series X unika funktioner. De har oslagbara laddnings- och svarstider, grafik och bildfrekvenser upp till 120 FPS.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in