96. Fågelmatare hus

Pris 149:-
Ditt WWF bidrag 12:-

Denna hängande fågelmatare, i form av en liten stuga är finurligt konstruerad. Tack vare taket så håller sig fågelmaten fräsch längre och det minskar risken för att spillning kommer i kontakt med maten. Fågelmataren är utformad så att småfåglar lätt kan sitta på den och äta från olika håll. Och tack vare sin sluttande konstruktion i botten trillar de sista fröna ner på sidorna och kan enkelt nås av småfåglarna. Huset är gjort i återvunnen pulverlackerad metall, är lätt att fylla på, rengöra och hänga upp på balkongen, uteplatsen eller i ett träd.

Mått: 14 x 10,5 x 10 cm.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar här på beställningssedeln du fått hemskickad. Du kan även söka fram ditt säljarnummer. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in