Orderläggningen för säsongen 2022 är stängd - vi tackar alla fantastiska Pandasäljare för det här året och hoppas vi ses igen säsongen 2023! God Jul från oss på Pandaförsäljningen

03. Första hjälpen-kit

Pris 179:-
Ditt WWF bidrag 14:-

Det här behöver alla ha hemma! Ett litet och smidigt första hjälpen-kit att ha till hands när olyckan är framme. Perfekt i bilen, på resan eller andra ställen där det kan tänkas behövas.
I kittet ingår: sax, pincett, vinylhandskar, CPR-mask, plåster, våtservetter med alkohol, elastiskt bandage, munskydd, bomullstops, sterilkompress och bandage. Allt förvaras i ett fodral tillverkat i återvunnen rPET med dragkedja.
Mått: 12 × 19 cm.

Lägg din order här

Har du sålt klart och vill lägga din order? För att göra det behöver du ett säljarnummer, det fick du tillsammans med säljmaterialet du fick hem i brevlådan.

Saknar du säljmaterial kan du beställa hem det här.

Du loggar in med säljarnumret som du hittar på beställningssedeln du fått hemskickad. Alternativt kan du skapa ett konto med din mailadress nedan för att börja registrera in din försäljning (observera att du fortfarande behöver ett säljarnummer för att lägga din order).

Logga in